بیانیه کنفرانس اسلام و مسیحیت در سوئیس
فارسی 2290 نمایش |بیانیه کنفرانس اسلام و مسیحیت در سوئیس, در تاریخ 5 و 6 آذر 1374 مطابق با 27 نوامبر 1995 تنظیم شده است. نسخه بیانیه که در پایان کنفرانس اسلام و مسیحیت قرائت شد با جمله زیر آغاز می شد:
جمع کثیری از پیروان اسلام و مسیحیت قرار ذیل را مطرح نمودند.
جمله فوق الهی بودن دو مذهب را در بر نداشت و جمله مذکور به صورت زیر تغییر داده شد. پیروان اسلام و مسیحیت پیام های ابلاغ شده از جانب خداوند (دو مذهب الهی) را به شرح زیر مطرح کردند.
1- ما مسیحیان و مسلمانان و دیگر مذاهب را به گفتگوهای حقیقی تشویق می کنیم تا در فهم و درک دیگر مذاهب و راه و روش های پیروان آنها تلاش بکنیم.
2- ما از ابتکار توسعه اصولی مدارس در رشته تاریخ تحصیلات کشوری و مذهبی مخصوصا اصولی در مود این دو مذهب که برای هر کدام از دو طرف قابل قبول است حمایت می کنیم.
3- ما از پیروان دو مذهب خواستاریم از آزادی سخن هنگامی که صحبت می کنند و می نویسند در مورد همدیگر (دو مذهب) سوء استفاده نکنند.
4- ما مسیحیان و مسلمانان و پیروان دیگر مذاهب را به جستجوی راه های همکاری با یکدیگر برای یکی دانستن توسعه بیشتر و عملی کردن القاء آیین صلح، آزادی، عدالت اجتماعی، ارزش به خانواده و شأن انسانی، تشویق می کنیم.
5- ما مسیحیان و مسلمانان و پیروان دیگر مذاهب را به جستجوی راه های همکاری با یکدیگر برای یکی دانستن توسعه بیشتر و عملی کرد شکل های ساده ای از حل درگیری های فکری تشویق می کنیم.
6- ما مسیحیان و مسلمانان و پیروان دیگر مذاهب را در هر جایی که زندگی می کنند به تأسیس یک مجلس دایمی مذاهب داخلی برای ایجاد احترام متقابل بیشتر صلح و امنیت و حمایت از حقوق بشر در تمام گروه ها تشویق می کنیم.
7- ما اشتیاقمان به بحث با رسانه های مردمی مسئولانه تر و شکل های پیشبردی روزنامه نگاری را اعلام می کنیم.
8- ما در سالروز جنگ های صلیبی به مسیحیان و مسلمانان و پیروان دیگر مذاهب می گوییم که بردبار و صبور باشند. می بایست قلب ها و افکارمان را به روی یکدیگر باز کنیم.
به جای حس خطر، هنگامی که شخصی مخالف است، اجازه بدهیم با لذت از فرصت یادگیری پر بشود و برای زندگی در صلح و ایجاد صلح تکمیل بشود. هنگامی که پیام های ابتدایی پرستش به ما اجازه می دهد تا راه های جدید اعمال و گفتار را پیدا کنیم.
همانند چیزهای دیگر جهان، این دو مذهب بزرگ، موضوع رشد و توسعه می باشند. این در تفسیر روح آزاد مذهبی یک شخص است.
اجازه دهید نهصد سال آینده دوره ای باشد از صلح و آرامشی که در افکارمان می سازیم و در اعمالمان نشان می دهیم.
منـابـع
محمدتقی جعفری- پیام خرد- صفحه 272-274
کلیــد واژه هــا
0 نظر اشتراک گذاری ارسال چاپ پرسش در مورد این مطلب افزودن به علاقه مندی ها